Een kijkje in de artistieke keuken

Wil je meer ontdekken omtrent mijn werken in uitvoering, technische tips, achtergrondverhalen, en fascinerende bronnen? Dan kan ik je ten zeerste mijn nieuwsbrief aanbevelen.

Abonneer je op de nieuwsbrief


lichtspots

Platform met een aangename online-infrastructuur

Begin 2024 ontdekte ik een aangename omgeving om niet alleen artikelen te schrijven, maar zag ik ook allerlei voordelen qua structuur. Bovendien bracht deze omgeving mij steeds weer op idee├źn en inspiratie. Op mijn Substack-pagina (Genaamd: Geverfde cirkel) vind je niet alleen boeiende artikelen, maar kun je ook de werken volgen waarmee ik bezig ben. Je hoeft je niet noodzakelijk te abonneren; je kunt ook zonder inschrijving een kijkje nemen.

Bezoek mijn Substack-pagina


Frisse start

In oktober 2023 pakte ik mijn schilderhobby weer op na een sabbatjaar. Gedurende dat jaar schilderde ik weliswaar sporadisch, maar het project waaraan ik werkte bevond zich op een dood spoor. Meestal nam ik 's avonds na het werk mijn penseel ter hand. Op dat moment was mijn hoofd echter vaak nog gevuld met werkgerelateerde zaken, waardoor inspiratie en interesse soms tekortschoten.

Lees meer over mijn frisse start


Stillevens van proces

Ik krijg vaak de vraag naar updates over mijn schilderwerken en de voortgang ervan. Daarom deel ik regelmatig momentopnames van mijn werken in uitvoering.

Bekijk de momentopnames


zutterart.be © 2024
Aangedreven door w3.css